Bocskor Anikó Parapszichológus - Cht Hipnotizőr - Showhipnotizőr

Bocskor Anikó Parapszichológus - Cht Hipnotizőr - Showhipnotizőr

Rendelés telefonos egyeztetés alapján.

 

Az alternatív tudományokkal az 1993-as évektől kezdtem az ismerkedést. Ettől az időszaktól kezdve végigjártam több iskolát és tanfolyamat. A parapszichológusként megtanultam, hogyan használjam fel  sokrétű tudásomat egy személy életének elemzése és jobbítása során. A kronobiológiai pszichogenetika hozzásegített ahhoz, hogy képes legyek energetikailag is szemlélni és javítani egy személy vagy csoport élethelyzetét, kapcsolatait. Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás ® és Kapcsolatteremtés ® módszerei megtanítottak az energiák alkalmazásának legújabb módszerére. A One-Brain Kineziológia kiegészítette tudásomat az agy és a viselkedés összefüggéseinek megértésével és a problémák feloldásának kezelésével.

Ezt követően, a Hypnotism Training of Institute of Alberta Kanada iskolánál szereztem meg Master Hypnotist és Certifield Hypnotherapist végzettségemet. A hipnozis  technikájának köszönhetően jelentős mértékben le tudom rövidíteni a problémák okainak felderítését és a megoldás megtalálását gyógyszeres kezelés nélkül.

Munkám során  az emberi problémákat - legyen szó gyermekről, felnőttről  vagy csoportról - több oldalról közelítem meg és ehhez megfelelően alkalmazom eszközeimet. Kifejezetten olyan módszererre fókuszálok, melynek segítségével képes vagyok feltárni és megoldást nyújtani munkahelyi konfliktusokra, önértékelési zavarokra, kiégési szindrómákra, családi- és párkapcsolati zavarokra, félelmekre, fóbiákra, depresszióra valamint különböző stressz helyzetekre.


Megye: Zala
Település: Nagykanizsa
Megye: Zala
Cím: Nagykanizsa, Oroszlány

Nagyobb térképre váltás
Weboldal: www.lelekterapia.5mp.eu,
www.kapcsolodogyogyitas.5mp.eu,
www.pszichekod.shp.hu


Email: lelekterapia93@gmail.com,
anikohipnozis@gmail.com

Telefon: +36-30-204-2554
Fax:

Képek