Bálint Analitika Mérnöki Kutató és Szolgáltató Kft.

 

Bálint Analitika Mérnöki Kutató és Szolgáltató Kft.

A laboratórium Európában elfogadott laboratórium, az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerinti akkreditálással rendelkezik, a NAT-1-1666/2011 nyilvántartási számú okiratban és határozatban rögzített tevékenységi területre, a Részletező Okiratban rögzített szabványokra vonatkozóan. Az akkreditálási okiratot a Nemzeti Akkreditáló Testület állította ki.
Tevékenységi területünk: ivóvíz, ásvány- és gyógyvíz, felszíni- és felszínalatti víz, felszíni víz üledék, csapadékvíz, táp- és kazánvíz, fürdővíz, szennyvíz, szennyvíziszap, talaj, települési- és veszélyes hulladék, munkahelyi- és környezeti levegő, emittált légszennyező anyagok, élelmiszerek, ásványolaj, mintavételére, fizikai-, fizikai-kémiai, kémiai és toxikológiai-hidrobiológiai vizsgálataira, valamint ioncserélő gyanta, felületaktív anyag, illóolaj, tüzelőanyag, textil, fény, műanyag és műtrágya vizsgálatára terjed ki.
Tevékenységi területünket folyamatosan bővítjük, s a jártasság megszerzése után az akkreditálás műszaki területébe bevonjuk.
2005. évben az akkreditációba bevont tevékenységi területünk része lett az erőművi víz- és olajvizsgálat, a teljes toxikológiai tesztek elvégzése, egyes élelmiszer-analitikai mintavételek és mérések, a munkahelyi megvilágítás mérése, és az emissziós minták vétele.
2006. évben az akkreditációba bevont tevékenységi területünk része lett egyes gyógyszer- és élelmiszerkönyvi vizsgálatok elvégzése.
A foglalkozás-egészségügy területén egyes humánbiológiai minták vételét és analízisét végezzük.
Megbízóink megkeresnek speciális feladatokkal, mint például validálási feladatok elvégzése
A laboratórium a rutin feladatok elvégzése mellett részt vesz - kirendelt szakértőként - felderített illegális hulladéklerakók bevizsgálásában, valamint nagyobb lélekszámot érintő szennyezések felderítésében.A BÁLINT ANALITIKA Kft üzleti forgalmának nagyobb részét a műszaki ellenőrzéshez kapcsolódó mintavételek, helyszíni mérések, vizsgálatok teszik ki. Szakértői (munkatársai) elmélyült környezetvédelmi, analitikai jogi, műszaki és minőségirányítási szabályozási és szabály-alkalmazási ismeretekkel, és gyakorlattal rendelkeznek.

 


Megye: Budapest
Település: Budapest
Megye: Budapest
Cím: 1116 Budapest , Fehérvári út 144

Nagyobb térképre váltás
Weboldal: balintanalitika.hu/

Email: balintanal@t-online.hu

Telefon: +36-1-206-0732
Fax: +36-1-382-6137

Képek