Arany Múmijó Evalar Termékek

Arany Múmijó Evalar Termékek

Több mint az Arany Múmijó!

Az orosz EVALAR anyacég a legnagyobb gyógyszeripari vállalatok egyike, mely a természetes táplálékkiegészítők piacának vezető szereplőjeként termékeivel immár 25 éve az egészségmegőrzést, vagy bizonyos megbetegedések esetén célzottan a tünetek enyhítését, akár megszüntetését szolgálja. Székhelye – ahonnan termékeinek alapanyagai is származnak – az Altáj-hegység közelében, Biyskben található.

Az EVALAR évek óta őrzi piacvezető helyét a minősített orosz gyártók között, emellett rendelkezik az „Oroszország első számú védjegye” megtisztelő címmel is. A „health idea” díj nyertese, emellett 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban is „A legjobb gyártó”-nak választották a természetes táplálékkiegészítők piacán. Egyik leghíresebb termékük a világon 104-formában előforduló Arany Múmijó, mely a legmagasabb tisztaságú múmijó a világon. Az orosz anyacég azóta számos, kifejezetten egy-egy betegségcsoportot célzó természetes alapanyagú és rendkívüli tisztaságú, "esszenciális" terméket vezetett be a piacra, melyek immár Magyarországon is elérhetőek.

Az EVALAR magyarországi képviseletét Árendás László több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező diplomás természetgyógyász, valamint számos államilag akkreditált természetgyógyász képzés oktatója és vizsgabizottságának tagja látja el, akinek neve nem véletlenül csenghet ismerősen. Magyarország egyik legelismertebb természetgyógyászaként évek óta rendszeresen találkozhatunk vele a televízió képernyőjén vagy olvashatjuk írásait és a vele készült interjúkat szaklapokban és népszerű magazinokban egyaránt.

Saját praxisán belül győződhetett meg a hagyományos népi orosz gyógyászat alapanyagaiból készült EVALAR termékek csodálatos és stabil, hosszan tartó eredményességéről, majd ezt követően vált a világ egyik méltán vezető táplálékkiegészítőket forgalmazó vállalatának hazai forgalmazójává.


Megye: Budapest
Település: Budapest
Megye: Budapest
Cím: 1066 Budapest, Zichy Jenő u. 37, fsz 1 ajtó

Weboldal: www.evalarshop.hu
www.facebook.com/pg/evalar.hu/videos/

Email: evalar@evalarshop.hu

Telefon: +36-1-269-3162Mobilszám:+36-30-948-4360
Fax:

Képek