Jurta Hotel Balatongyörök Egészségmegőrzés

Jurta Hotel Balatongyörök Egészségmegőrzés

Jurtáink olyan életteret biztosítanak az ember számára, ahol kapcsolatba kerül a természettel, így válnak Élmény szállássá, Élmény otthonná. Őseinket követjük szokásaik, tudásuk megtartásával, harmóniában a természettel. NTAK regisztrációs szám: SZ19002452

Őseinket követjük szokásaik, tudásuk megtartásával, harmóniában a természettel.
A Wellness Extrém Park • Jurta Hotel Balatongyörök • a Balaton csodálatos panorámáját tárja elénk. Balatongyörök Keszthelytől 14 km-re fekszik keleti irányban. A parkban 9 jurta és a házban kettő szállodai szoba kínál élményt azoknak, akik a nomád, természet közeli életérzést választják a modern kényelem feladása nélkül. Jurtáink 2 fő részére nyújtanak kalandot, izgalmat, békét és nyugalmat, a természet küszöbén; őseinket követve megtapasztalhatjuk, hogyan éltek együtt Földanyával.
Szállodánk jurtái az ősi tudást testesítik meg! Annak a kornak az intelligenciáját hordozzák ma is, amikor az ember együtt élt a természettel; egy élettérben és egységben élék a benti életet, alázattal és tisztelettel léptek a jurtába, hiszen szándékosan építettek olyan magasságú ajtót, amely küszöbét csak úgy lehetett átlépni, ha a fejüket meghajtották!
Az ősi tudás mintájára épültek a mi jurtáink is minden mai kényelemmel ellátva!
Luxusjurtáink elősegítik az egység élmény megélését, a párkapcsolat harmóniáját és elmélyülését, a testi-lelki-szellemi töltekezést!
Mi magunk is elkötelezettek vagyunk a harmónia megteremtésében és megélésében, ezért úgy rendeztük be jurtáinkat, hogy kényelmük megfeleljen a legmagasabb igényeknek!
Természetkapcsolat-élményt kínálunk a szálloda területén rendezvényeinkkel és a Balaton-felvidék különböző pontjain szervezett programjainkkal. A rendezvények élménye szállodánkban érhető el; honlapunk tájékoztatást nyújt aktuális kínálatunkról.
Wellness szolgáltatásaink legfontosabb területei:
Pihenésre, feltöltődésre, egészségtudatosabb életmódra vágyók számára
• alakformálás lehetőségével
• relaxációs programokkal
• életminőség-javító programokkal
Jurtáink a párkapcsolatok elmélyülését, a kiegyensúlyozott, boldog együttélést, feltöltődést, kikapcsolódást és spirituális fejlődést szolgálják, ezért csak felnőtt párokat fogadunk.


Megye: Zala
Település: Balatongyörök
Megye: Zala
Cím: 8313 Balatongyörök, Nyár u. 24

Weboldal: www.jurtahotelbalatongyorok.hu
hu-hu.facebook.com/pages/category/Hotel/Jurta-Spirit-Plantation-Balatongyörök-947524188657193/

Email: contact@jurtahotelbalatongyorok.hu

Telefon: +36-30-575-7007
Fax:

Képek